Start > Gårdsbutiker > Detaljer om Spjutsbygds Gård

Spjutsbygds Gård - detaljsida

Spjutsbygds Gård

Ladan

Välkommen till en ekologisk lammgård med gårdsbutik och bed & breakfast norr om Karlskrona i Blekinges skogar. Närproducerat, småskaligt och djur, natur och människa i samklang är viktigt för oss och något vi lyfter fram i hela verksamheten. Naturen, matkultur och småskalighet är tre saker som ligger oss varmt om hjärtat. Det är därför det känns så bra att kunna erbjuda produkter från vår egen gård så som fårskinn och lammkött i vår gårdsbutik och till viss del e-butik. Utöver våra egna produkter tar vi även in andras produkter där småskaligheten och hantverket som hör därtill kommer i första hand. Sedan juli 2010 kan även erbjuda dig Bed & Breakfast i något av våra två lantligt inredda rum.

Produkter

Lammkött, Lammskinn, Gotländsk päls i olika nyanser m.m., Grillkol från drivved i den blekingska skärgården (extra effektiv), Grillkorv av lamm, Willys och Wilmas ölkorv, Brandmästaren Andréns törstsläckare, en ale som fick guldmedalj vid Öl- och Whiskeymässan i Stockholm i sept-09, Honung, Chutney, kryddor m.m. Det går även att köpa styckningsdetaljer ifrån frysen och beställa helt/halvt lamm.

Kontakt

Postadress: Spjutsbygds Gård, Ekekullevägen 1, 370 30 Rödeby
Telefon: 0455-430 20, 0708-14 34 45
E-post: lennart@spjutsbygd.se
Hemsida: http://www.spjutsbygd.se/
Öppettider: Onsdag - Fredag : Kl. 16 - 19, Lördag - Söndag : Kl. 11 - 15

Vägbeskrivning

Spjutsbygds Gård ligger i utkanten av det lilla samhället Spjutsbygd.

Se kartaLänk: Spjutsbygds Gård


   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar