Start > Gårdsbutiker > Detaljer om Ostra gård

Ostra gård - detaljsida

Ostra gård

Det är mycket som växer i våra växthus. Tomater, gurkor och paprikor är det vi odlar mest. Efterfrågan på Svenska nätmeloner är stor, därför odlar vi även detta. Förutom grönsaksproduktion har vi även värphöns. Hos oss får alla hönor gå fritt både ute och inne. Deras foder är fritt från både fisk- och köttmjöl.

Som ett komplement till alla färska grönsaker gör vi också inläggningar av våra egna råvaror, bl a: Tomat & lökmix, syltade gröna tomater, chilisås, ättiksgurka, äppelchutney och tomatmarmelad.

Under sommaren 2005 har vi utökat vårt sortiment med bakverk av olika slag. Det är vår dotter som står för detta. För att särskilja hennes alster från vårt ordinarie sortiment kallar hon sig för BAKVERKET.

Våra grönsaker är givetvis giftfritt odlade! Med giftfritt odlat menar vi att vi inte använder några som helst kemiska bekämpningsmedel. Istället använder vi oss av ett naturligt sätt att bli av med ohyra och annat oönskat.

Produkter

Nätmelon, paprika, slanggurka, tomater, ättiksgurka, syltade gröna tomater, tomat och lökmix, tomatchutney, tomatmarmelad, chilisås, ägg.

Kontakt

Postadress: Almgården 635 08 Eskilstuna
Telefon: 016-35 34 29, 070-541 87 86
E-post:
Hemsida: http://www.ostragard.info/
Öppettider:

Vägbeskrivning

5 km norr om Eskilstuna mot Sundbyholm. Skylt på vänster sida av vägen. Strax före Sundbyholms travbana och slott.

Se kartaLänk: Ostra gård


   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar