Start > Gårdsbutiker > Detaljer om Hoffrekullens handelsträdgård

Hoffrekullens handelsträdgård - detaljsida

Hoffrekullens handelsträdgård

Hoffrekullens handelsträdgård ligger i Romelanda, strax utanför Kungälv. Här har det odlats tomater sedan 60-talet. Våra produkter är märkta med kvalitetssymbolen svenskt sigill, som garanterar ett välskött företag med miljövänlig inriktning. Exempel på detta är att våra växthus, på ca 7000 m2, värms upp med miljövänlig flis och pellets. Vi använder nyttodjur för att bekämpa skadedjur och våra humlor pollinerar blommorna. Vi recirkulerar och återanvänder bevattningsvattnet för att undvika utsläpp av gödning i naturen. Våra produkter distribueras på västkusten av Lundgrens primörer med närodlat som riktmärke. Vi erbjuder ett brett sortiment av tomater i olika smaker, former och färger. Vi hoppas att du ska hitta din egen favorit bland tomaterna eller varför inte avnjuta dem alla ur en tomatgodispåse! Förutom ca 50 sorters olika tomater odlar vi också gurka, minigurka och spetspaprika. Varje år provar vi nya tomatsorter, gurksorter och andra produkter som passar i vår odling. I år blir det några sorters melon, chilipeppar och aubergine. Vi har också en pionodling på gården.   Våren 2017 öppnar vi en ny och lite större gårdsbutik. Förutom att sälja våra egna produkter är det vår ambition att sälja närproducerade och svenskodlade varor.En utförlig beskrivning om gården.

Produkter

Vi säljer tomater, gurka och paprika som odlats på gården, samt andra närproducerade och svenskodlade varor, som t ex grönsaker, potatis, ägg och blommor.

Kontakt

Postadress: Hoffrekullen 220
Telefon: 0303223246, 0705224960
E-post: hoffrekullen@telia.com
Hemsida: www.hoffrekullen.se
Öppettider: Vi har öppet under vår odlingssäsong. Se hemsidan! Måndag-fredag 10-18, lördag 10-13

Vägbeskrivning

Från Kungälv: I korsningen, med trafikljus och Kungälvs sjukhus till vänster och centrum till höger, kör du rakt fram mot Diseröd och Lilla Edet. Efter ca 6 km passerar du Diseröds samhälle på vänster sida. Efter ytterligare ca 500 m svänger du till höger mot Häljeröd. Nu ser du växthusen och när du kört ca 500 m svänger du vänster in på den lilla grusvägen. Sväng vänster när vägen delar sig och strax därpå vänster igen och du befinner dig på vår gård.

Se kartaLänk: Hoffrekullens handelsträdgård


   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar