Start > A-Ö index > Kommentar om Gårdsbudet

Gårdsbudet, kommentarer och synpunkter

Gårdsbudet


Om Gårdsbudet
Gårdsbudet grundades med ett tvåsidigt uppdrag: att främja det lokala jordbruket genom att ge producenter möjlighet att sälja sina produkter direkt till konsumenter, och att ge människor i Stockholm enkel tillgång till färsk lokalt odlad mat.

Kunskap om maten
Att handla av producenter du känner till är en fantastisk känsla. Har man besökt gårdarna som råvaror kommer från och sett hur djuren har det och hur grödorna odlas ger det minnen som gör matlagningen så mycket roligare. Gårdsbudet gör det enklare för dig att upptäcka och lära känna familjegårdar och småskaliga producenter i din närhet och att på så sätt förbättra kunskapen om maten du äter och relationen till de som producerat den.

Färska råvaror
På Gårdsbudet skördar producenterna först när du gjort en beställning och varorna stannar aldrig längre än 1 dygn på vårt kyllager. Färskare varor än så går det knappast att få!


Länk: GårdsbudetKommentarer


Lägg till en Kommentarer


Kommentar
Ditt namn

Emejl (kommer inte att visas)

Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar