Start > Gårdsbutiker > Kommentar om Framtidsgården

Framtidsgården, kommentarer och synpunkter

Framtidsgården

Odlingen

Framtidsgården är rätt i tiden med allt ekologiskt som växter fram. Människor börja se värde i att köpa mat som ej innehåller gifter. Tanken är att kunna odla det som går att odla i det Svenska klimatet. Vi ska använda oss av jordkällare för att förlänga möjligheten att köpa lokalt. Vi har en vision att växa men bara till den gränsen att vi kan investera så vi kan öka antalet grödor, inköp av maskiner och reparationer. Vi vill också i framtiden vill kunna föda upp djur för ekologiskt kött men det är ingen garanti att vi ska sälja utan tanken är att vi ska kunna ha ett litet Smålands zoo där barnen/vuxna få komma och klappa djuren.

Produkter

Hallon (Olika sorter) Björnbär (Olika sorter) Rödavinbär Svartavinbär Amerikanska Potatis (Olika sorter)

Kontakt

Postadress: Brunnsberg 1, Agunnaryd
Telefon: 0703561131
E-post: jonas_Ljungby@hotmail.com
Hemsida: Framtidsgården
Öppettider: Ring vid behov, gården öppnar egentligen 2016

Vägbeskrivning

Från Ljungby - Kör Visslandavägen ut till du kommer till en skyllt där det står Ryd - Följ vägen ca 7 minuter tills du kommer till en gård på en kulle där det står Brunnsberg / Skyllt Framtidsgården(2016).

Se karta


Länk: FramtidsgårdenKommentarer


Lägg till en Kommentarer


Kommentar
Ditt namn

Emejl (kommer inte att visas)

Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar