Start > Sill

7 länkar hittades för 'Sill'

Sökresultat

Dönardalens delikatesser

I gårdsbutiken kan ni köpa mycket omtyckta sillinläggningar, en 20-årig tradition från Hallandsåsen. Från augusti finns gårdsuppfödda lamm till försäljning "packat & klart", bokas i förhand. Under säsong finns det färskt lammkött i butiken, övrig tid fryst i mån av tillgång. Lammen växer upp naturligt på fälten runt gården. När de är slaktfärdiga transporterar vi dem själva till ett närbeläget slakteri. Vi hämtar sedan hem finstyckar och maler till färs, vakuumpackar med etikett. Färdigt att tillaga eller lägga i frysen.

Mariebergs Gårdsbutik

Ni är varmt välkomna att besöka vår gårdsbutik. Här säljer vi både färsk pepparrot och förädlade produkter. Vi säljer också våra egna KRAV-odlade grönsaker efter säsong samt andra lokalt odlade produkter.

Skanörs Fiskrögeri

Här nere i Skanör har det fiskats, rögats och sålts sill i över 1000 år. Det är därför ingen överdrift att kalla det vi håller på med för en tradition i våra trakter.

Solträdgårdar hos Göranssons

Andrarum 201I den lilla byn Andrarum precis invid Christinehofs slott finns odlingarna på mina vänner familjen Göranssons mark. I allt arbete med odlingen har jag stor hjälp av Göranssons fantastiska arbetshästar. Jag håller en bredd av härliga grönsaker, gärna sorter som är en del av vårt kulturarv. I år odlar jag både rödbetor och kronärtskockor ? och nästan allt däremellan!

Sturkö Rökeri

Vi använder endast de bästa råvaror som finns och kan alltid svara på frågor om ursprung, tillverkning m m. Vi är ju ett litet företag, som bevarat den gamla rökprocessen med vedeldade stenugnar och alvedsrökning. Om ni har problem med matallergier av olika slag kan vi säkert hjälpa till eftersom vi har full kontroll över vad som ingår i våra produkter och var det kommer ifrån.

Ängavallen

ÄngavallenAv de bästa råvarorna görs den bästa maten, det är lika sant i vårt kök som i ditt. Och de bästa råvarorna finns hos oss; alla 100 procent ekologiska, helt enkelt för att det blir godare så. På Ängavallen är vi alla gäster, du hos oss och vi hos naturen. För oss är det varken något konstigt eller något nytt att leva ekologiskt från jord till bord. Det har vi gjort i decennier och det betyder helt enkelt att bejaka naturen som en underbart balanserad helhet. Inte för att det är ett ändamål i sig utan helt enkelt för att det leder till både nyttigare och smakrikare mat. En självklarhet, om man tänker efter. Så antingen du väljer en picknickkorg att avnjuta i 1800-talsparken, slår dig ner i restaurangen vid den underbara örtagården, stannar en natt eller två i hotellet eller handlar i butiken så får du något ingen annan kan erbjuda dig.are beskrivning av gården.

Österlenkryddor

Österlenkryddor är ett familjeföretag som har sin hemvist på Länsmansbostället strax norr om Köpingebro, öster om Ystad. Till oss kommer man för att njuta av kryddfält och örtagård - på egen hand eller på någon av våra guidade kryddfältsvandringar- eller botanisera i vårt nya växthus där vi säljer plantor i kruka.
   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar