Start > Honung

38 länkar hittades för 'Honung'

Sökresultat

Binäs Gårdshandel

Binäs Gårdshandel drivs av oss, Sune och Birgitta Johansson, och finns mellan Frändefors och Uddevalla.

Efter ett tiotal år med potatisodling föddes tanken på en gårdshandel. Eftersom vi hade grisuppfödning ville vi sälja direkt till konsumenter i stället för till slakteriet. Med hjälp av Forsane kvarn säljer vi även eget odlat vetemjöl, rågskikt och grahamsmjöl.

Björkåsens gårdsbutik

Vi säljer egenodlade giftfria grönsaker odlade med största hänsyn till naturen. Vi producerar honung från egna kupor.

Bärby Självplock

En lantlig idyll nära Göteborg och Kungälv. Självplock av bär som jordgubbar, hallon, krusbär samt svarta, röda och vita vinbär. Grönsaker som bönor, sockermajs, västeråsgurka, broccoli, vitkål (surkål), purjolök, gullök, vitlök, jättelök, squash, rödbetor, selleri, dill, persilja m.m. I vår gårdsbutik köper Du våra våtkylda grönsaker, potatis, honung och champinjoner m m.

Börringekloster Gårdsbutik

Börringeklosters Gårdsbutik och cafés koncept bygger på samma grund - det du äter ska vara tillgängligt att köpa i butiken och ursprunget tydligt och spårbart.

Dönardalens delikatesser

I gårdsbutiken kan ni köpa mycket omtyckta sillinläggningar, en 20-årig tradition från Hallandsåsen. Från augusti finns gårdsuppfödda lamm till försäljning "packat & klart", bokas i förhand. Under säsong finns det färskt lammkött i butiken, övrig tid fryst i mån av tillgång. Lammen växer upp naturligt på fälten runt gården. När de är slaktfärdiga transporterar vi dem själva till ett närbeläget slakteri. Vi hämtar sedan hem finstyckar och maler till färs, vakuumpackar med etikett. Färdigt att tillaga eller lägga i frysen.

Ekhof

Gården Ekhof ligger i Södermanland, precis utanför Björnlunda samhälle och ungefär en mil väster om Gnesta. Ekhofs verksamhet är främst inriktad på ägg- och spannmålsproduktion, men entreprenadverksamhet och viss bostadsuthyrning ryms också inom ramen för företagets verksamhet.

Elfviks gård

Ett lantbruk 20 minuter från Stureplan!

Gissla Trädgård

På Gissla Trädgård hittar du ekologiska produkter, kunskap och inspiration för trädgård och skafferi.

Gårdsbutiken Nasseröds Bigårdar

Gårdsbutikens loggaYrkesbiodling med varsam bi och honungshantering, producerar naturell och smaksatt honung med bl a kardemumma, ingefära, Smögen Whisky och kakao.

Gårdsmejeri Ostbiten

Bild tagen i det mysiga caféet.Gård med fjällnära kor, får och angoragetter. Producerar ekologisk ost tillverkad av egen kravmärkt mjölk och kravkött från nöt och lamm. Säljer även andra närproducerade produkter och garn och fårskinn. Jättemysigt café som man kan besöka när man är där. Finns även med egen butik i Saluhallen Slakteriet i Västerås, och en butik i Öregrund "Öregrunds Skafferi"

Gårdsmejeri Ostbiten

Bild tagen i det mysiga caféet.Gård med fjällnära kor, får och angoragetter. Producerar ekologisk ost tillverkad av egen kravmärkt mjölk och kravkött från nöt och lamm. Säljer även andra närproducerade produkter och garn och fårskinn. Jättemysigt café som man kan besöka när man är där. Finns även med egen butik i Saluhallen Slakteriet i Västerås, och en butik i Öregrund "Öregrunds Skafferi"

Holmana gårdsmejeri

Holmana gårdsmejeriI Holmana Gårdsmejeri tillverkar Boel opastöriserade ostar av ekologisk komjölk. Vårt huvudnummer är Boels Blå, en unik blåmögelost med karaktär. Den är den ost Boel tycker är roligast att göra. Boel gör även Boel Röd, lagrad minst ett år.

Jonsboda Gård AB

Med skogen och fälten som närmsta grannar och inspirationskällor bereder vi och säljer äkta svensk kyckling och kalkon i en mängd olika smakfulla varianter. I vår butik kan du köpa olika charkvaror av främst kalkonkött, färsk eller grillad kyckling, kalkonköttbullar, baguetter, potatissallad mm.

Larsviken

Vi är ett litet familjeägt lantbruk som finns i Stubbarp, Kullabygden. Här odlar vi potatis och grönsaker som vi säljer i vår gårdsbutik.

Lilla Bjers, Västerhejde, gotland

Lilla BjersEn fridfull, grön oas 7 km söder om Visby. Odling och försäljning av en mångfald ekologiska grönsaker, bär, rotfrukter och plantor. Från sparris till julgranar. Gårdsbutiken har dessutom ett välsorterat sortiment av andra ekologiska varor och hantverk. Njut även smakerna och dofterna direkt från jorden i vår Gårdskrog. Allt grönt som serveras kommer från gårdens egna odlingar. Lunch och middag. Kökschef är Jonathan Kashe finalist i ”Årets kock” 2016. Lilla Bjers Gårdskrog är vinnare av ”Årets Hållbara Gastronomi” 2014, 2015 och 2016 i White Guide, ”Local Eat Award 2014” EAT Forum, ”Årets Hållbara Krog 2013” RS. Hela gården är KRAV-certifierad sedan 2001.

Lärkasjöhults Gårdsbutik

Strax intill Skåneporten i natursköna Lärkesholm ligger gårdsbutiken. Sortimentet i butiken består bland annat av lammkött, lammkorv, honung, kryddor samt får- och lammskinn från egna djur.

MaCo Grönt

Ekologisk odling av grönsaker samt biodling. Förädling till mjölksyrat, marmelader, senap, inläggningar, sylt tacosås, chutney, gelé, m m.

Mariebergs Gårdsbutik

Ni är varmt välkomna att besöka vår gårdsbutik. Här säljer vi både färsk pepparrot och förädlade produkter. Vi säljer också våra egna KRAV-odlade grönsaker efter säsong samt andra lokalt odlade produkter.

Odensjö östergård

Vårbruk på gårdenHär föder vi upp djur enligt KRAVs regler och säljer ekologiskt hängmörat nötkött via hemsidan. Vi har även en mindre biodling och säljer honung.

Ohlssons Biredskap & Bigårdar

Honung från egna bigårdar i Fyledalen, försommar-, sommar-, sensommar- samt pollenhonung. Vi saluför även glasburkar i tre storlekar motsv. 700 g, 500 g, 350 g honung.

Skiltorp Kvarn

Gårdsbutik Skiltorp Kvarn, säljer närproducerade delikatesser. Bl. a. kalkon- lamm och nötkött, vilt. Egen lammproduktion, skinnplädar. Eget mindre bageri, rökeri samt korvtillverkning startar under 2011.

Skymnings gard

vafflor skymnings100% ekologisk cafe in Norra Gotland

Spjutsbygds Gård

LadanVälkommen till en ekologisk lammgård med gårdsbutik och bed & breakfast norr om Karlskrona i Blekinges skogar. Närproducerat, småskaligt och djur, natur och människa i samklang är viktigt för oss och något vi lyfter fram i hela verksamheten.

Stafva Gårdsmejeri

Vi har ett litet mejeri där vi tillverkar olika ostar, främst dessertostar för försäljning till restaurang och butik. Där jobbar Inger, Eva, Annika och Lars fem dagar/vecka. Besök oss och handla i vår lilla gårdsbutik - alltid öppen för självbetjäning. Vi tar även emot studiebesök till gården med möjlighet att prova ostarna.

Stjärnhovs kaningård

Logo Stjärnhov kaninUppfödning av kaniner för klimatsmart och naturlig köttproduktion.

Svenska Delikatesser

Svenska Delikatesser är en liten butik med försäljning av mat från svenska gårdar. Här hittar du till exempel Focksta ost, honung, hjortronsylt, kallpressad rapsolja, dinkelmjöl, morotsmarmelad och korntunnbröd. Vi har även surdegsbröd, dinkelpasta och hagtornsmarmelad. Butiken öppnades i februari 2006 och drivs av mig Eva Öhrén Höök. Jag är aktiv inom föreningarna Svensk Lantmat och har många kontakter med småskaliga livsmedelsproducenter. Detta gör att jag kan undvika många mellanhänder och långa transporter och erbjuda bra mat.

Sörgården

Sörgården i byn Vike, ca 13 km söder om Kristinehamn, nära Hult, 2 km till Vänern. Mycket gammal gård i en del av byn som fortfarande är oskiftad och betecknas som skyddsvärd av Värmlands museum. KRAV-godkända djur och odlingar.

Tajnungs Gård

Möte med Wilma i skogenKRAV gård med nöt, får , hästar, bin och höns. Gården ligger i ett öppet naturskönt landskap med historia 3000 år tillbaka i tiden.

Tant Gröns Skafferi

Tant Gröns Skafferi startade sin verksamhet som ekonomisk förening i slutet av 1997. Syftet var att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva handel med livsmedel och andra dagligvaror vilka är producerade, förpackade och transporterade med största möjliga hänsyn till etik och miljö.

Trogsta honung

TROGSTA HONUNG är företaget med honungsproduktion i TROGSTA och byarna runt omkring. Vi bedriver biodling, försäljning i egen butik, välsorterade matbutiker, på marknader och på hemsidan. Vi är KRAV-certifierade och har stort fokus på ekologisk produktion

Trädgårn i Mellansverige

Ekologisk odling i Södertälje av Tomat, Gurka, Potatis, Jordgubbar, Sallad, Kål och Kryddor. Säljer till detaljhandeln i Stockholmsområdet och i egen butik. Honung, Pesto och delikatesser finn i gårdsbutiken.

Tåkerns trädgård

Tåkerns trädgård är en liten ekologisk kökstädgård med försäljning i gårdsbutik, till privatpersoner och restaurang, på bondens marknad i Linköping mfl marknader.

Uplands Honung

Uplands Honung är en KRAV-godkänd yrkesbiodling som ligger i Skogstibble 3 mil väster om Uppsala. Våra bin finns utspridda i ett 50-tal bigårdar i Mälardalen där de pollinerar och samlar nektar från skogar, ängar och åkrar.

Vikaryds Köttbod

Hos oss finner Du ett förstklassigt närproducerat ekologiskt kött. 1992 startade vi Vikaryds Köttbod. Vi föder upp både nöt och lamm ekologiskt, samt har ett samarbete med av oss utvalda uppfödargårdar i närområdet.

Wappersta gård

Ekologisk uppfödning av nöt. Gårdsbutik med mat och presenter.

Wilhelminagården i Varberg

Wilhelminagården i Varberg Vi har ett ekologiskt utbud av diverse varor, såsom Kaffe, Te, Choklad, Rapsolja & Honung med mycket mera. En del varor är lokala & en del även Rättvisemärkta. Återvunnet hantverk, Lokalt hantverk och ett urval nya vackra tidlösa lampor. Välkommen !

Åkerbo Gård & Gårdsbutik

Vi erbjuder nötkött från djur som har fått beta fritt och bara ätit naturligt odlat gräsfoder. Alla djur är pigga och friska och kan tack vare luftiga vinterstallar gå ute året om. Kött från nötkreatur som har fått beta fritt och bara äter gräsfoder är nyttigt och köttets naturliga fettinnehåll blir av en bättre kvalitet.

Österlenkryddor

Österlenkryddor är ett familjeföretag som har sin hemvist på Länsmansbostället strax norr om Köpingebro, öster om Ystad. Till oss kommer man för att njuta av kryddfält och örtagård - på egen hand eller på någon av våra guidade kryddfältsvandringar- eller botanisera i vårt nya växthus där vi säljer plantor i kruka.
   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar