Start > Internetbutiker

Internetbutiker

Ekobeställarna Göteborg

Här handlar du ekologisk mat från små producenter
Vi samarbetar direkt med små producenter och tar fram fina erbjudanden minst en gång i månaden.Du beställer och hämtar dina varor hos oss i Göteborg eller Östersund. Våra producenter är framför allt små familjeföretag och gårdar i Västra Götaland och i Jämtland.

Ekobutiken.se

En webshop med miljövänliga, rättvisa och ekologiska produkter av riktigt hög kvalitet från hela världen.

Det finns ingen motsättning mellan ypperlig kvalitet och medvetenhet om hälsa och miljö, så...

Njut med Gott Grönt Samvete!

Ekodirekt Stockholm

Ekodirekt Stockholm säljer ekologisk mat och miljömärkta varor med hemlevererans i Stockholm med omnejd. Handla din ekologiska mat på nätet genom att klicka dig fram bland produktkategorierna. Vi levererar i miljövänliga biogasbilar eller så hämtar du färdigpackade kassar hos oss.

Ekohandel.se

ekohandel.se vill liksom många av er se en förändring i det vi kallar mainstream-konsumtion, baserad på en förlegad form av produktion. Alla vill vi världen väl, samtidigt som vi vill kunna handla ur ett rikt utbud av fräsch design och spännande smaker. Det ekologiska alternativet finns, och vi har valt att samla så mycket av det vi kan på en enda sajt. Vi välkomnar all hjälp vi kan få i denna strävan.

Ekolådan

Med Ekolådan vill vi göra ett brett och högkvalitativt sortiment av ekologiska livsmedel tillgängligt för många. Detta sker på ett sätt som ska hjälpa odlarna - och då speciell de små och mellanstora - att nå intresserade kunder med sina produkter. De som odlar och de som handlar får genom Ekolådan möjlighet att lära sig mer om varandras villkor. Med Ekolådan som länk minskar vi avståndet mellan producenter och konsumenter.

Ekonära.se Gävle

Vi strävar efter är att göra det enklare för oss alla att bidra till en levande landsbygd och skapa arbetstillfällen genom att köpa lokalproducerade ekologiska livsmedel.

Vår försäljning kommer i första hand att ske med hjälp av våra lokalt producerade livsmedel, från de lantbrukare och livsmedelsproducenter som finns här i din närhet.

Vi väljer att sälja närproducerade ekologiska livsmedel men även de som är odlade efter ekologiska principer.

Vi är mån om kundernas hälsa och säljer mat som är näringsrik, fri från smakförstärkare och härdat fett.

Vår ambition är att vara producenternas bästa alternativ.

Producenterna och kunderna är de viktigaste faktorerna i hela processen.

Vi har ett fantastiskt samarbete med Valbo Streetfood.

Vi har ett nära samarbete med Hälsinge Kött, Köttdelikatesser i Gustafs Brovallens Gårdsbutik och Saluhallen i Valbo som är våra leveratörer av kött och chark.

FramtidensMat

Ekologiska, krav & närproducerade middagskassar för hela familjen. Hem till din dörr på söndagar!

Nu kan du glömma frågorna, onödiga matinköp och släpandet på tunga kassar. Våra diplomerade kostrådgivare planerar veckans alla middagar, ger dig tips och inspiration, allt i ekologisk och tidssparande anda.

Gladmat.se

Vi strävar efter är att göra det enklare för oss alla att bidra till en levande landsbygd och skapa arbetstillfällen genom att köpa lokalproducerade ekologiska livsmedel.

Vår försäljning kommer i första hand att ske med hjälp av våra lokalt producerade livsmedel, från de lantbrukare och livsmedelsproducenter som finns här i din närhet.

Vi väljer att sälja närproducerade ekologiska livsmedel men även de som är odlade efter ekologiska principer.

Vi är mån om kundernas hälsa och säljer mat som är näringsrik, fri från smakförstärkare och härdat fett.

Vår ambition är att vara producenternas bästa alternativ.

Producenterna och kunderna är de viktigaste faktorerna i hela processen.

Vi har ett nära samarbete med Saluhallen i Valbo som är vår leveratör av kött och chark. De är SMAK certifierade.

Gonatural.se

Gonatural är ett varuhus för naturliga produkter.

Vi sätter fokus på den naturliga medicinen, de äkta råvarorna och människan.

Här finner Du allting för en långsiktig hälsa - hälsokost, naturläkemedel, kosttillskott, hälsolivsmedel, ekologiska varor och naturliga hudvårdsprodukter.

Goodstore

Vi vill visa att det finns ett fantastiskt utbud av alternativ mat. Ekologiskt behöver inte kosta skjortan och vegetarisk mat bör vara lättillgänglig. Därför har vi samlat detta under ett och samma tak, så slipper du åka stan runt för att hitta mat av hög kvalitet, till rimliga priser, för en medveten konsument.

Grön gåva

Här hittar du ekologisk hudvård och hälsokost.Vi startade för 12 år sedan med tanken “hälsa genom äkta varor”, utan onödiga tillsatser. Förutom ekologisk hudvård har vi idag hälsokost, eko livs, eteriska oljor, te, choklad och böcker.Gör hälsa till en naturlig livsstil! Välj naturlig hudvård och kost för miljön och dig själv. Har du funderingar? Fråga oss och känn dig välkommen.

Hgt.se

Här kan du köpa färskrostade datummärkta kaffebönor från Johan & Nyström. Vi har även ett stort urval av te av mycket hög kvalité samt diverse tillbehör såsom kaffekvarnar. Vi erbjuder även avhämtning i Järfälla, Stockholm.

LyngaÖrt

LyngaÖrtLyngaÖrt startades den 1 september 1999. Men redan sommaren 1998 hade vi provodlingar för att se om det fanns rätt förutsättningar att odla örter & kryddor och det fanns det.
Vi odlar, torkar och förädlar alla örter själva. Vi odlar dessutom en stor del av örterna på plast, dels för att hålla ogräs borta och dels för att undvika jord och smuts på plantorna.

De erbjuder även en gårdsbutik förutom internethandel.

Olgas Skafferi

I vår webbutik hittar du närproducerat kött från djur som gått fritt i det vilda eller på små gårdar i närheten av Göteborg.

Vi har lådor/kassar med närproducerat kött av hög kvalitet. Bland annat hjort, älg, lamm och nöt. Allt kött är djupfryst.

Hemleverans ingår i Göteborg, Landvetter, Kungsbacka, Alingsås, Kungälv och mellanliggande orter

Småskaligt.se

Syftet med att driva webbutiken småskaligt.se är att stärka marknaden för de småskaliga producenterna. De lägger ner väldigt mycket tid och passion på själva tillverkningen att det oftast inte har så mycket tid kvar att lägga på försäljningen. Att då samla alla mathantverk på ett och samma ställe gynnar både producenterna och konsumenterna. Det ska vara enkelt att ta del av god mat med riktigt bra kvalité!

Smååkrans getos

Smååkrans goda getost, är en helt ekologisk ost gjord utav mjölken från gårdens getter. Mjölk som sedan förädlas till ost på gårdens mejeri som man sen kan köpa i den mysiga gårdsbutiken. Kombinationen med Ulla och Jonnys skickliga hantverk gör osten till en smakupplevelse som måste upplevas, om och om igen.

spicemaster.se

spicemaster.se är butiken för Spicemaster kryddor och för dig som är intresserad av högklassiga smaksättare utan tillsatser.

Med några få klick så har du dem snart hemma i ditt kök och kan förädla din matlagning som proffsen.

Vi saluför hela Spicemaster's sortiment vars inriktning är kryddor av högsta kvalitet, ekologiskt odlade med förstklassiga aromatiska egenskaper.

Svenska matvaror.se

Svenska matvaror är en saluhall i ordets rätta bemärkelse. Här samlas de som vill sälja mat till restauranger och privatpersoner. Och du som är kund kan göra många inköp på samma ställe.

Årstiderna.se

Vi är ett lantbruksföretag
Årstidernas idé är enkel: Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar till innehållet och levererar den direkt hem till din dörr. Du beställer via Internet.

Österlens skafferi

Här erbjuder vi det bästa mathantverket från Österlen. De producenter vi samarbetar med är noga med att använda råvaror av högsta kvalitet och med en varsam hantering få fram de bästa smakerna.

Vår ambition är att efterhand utöka vårt sortiment med nya intressanta produkter.


Har du några fler tips som passar här eller om du ser några fel, skicka in tips!   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar