Start > Gårdsbutiker > Detaljer om Ockelbo Kyckling

Ockelbo Kyckling - detaljsida

Ockelbo Kyckling

Ockelbo Kyckling

Ockelbokyckling är ett familjeföretag och drivs av fam. Persson. Eldsjälen och idésprutan bakom företaget är Siw och den som genomför alla byggnationer och "grovgörat" är Kurt, samt sonen Martin som hjälper till vid behov. Alla hjälps vi åt med djurskötseln, slakt, styckning och försäljning. Här kan du följa med i vår kycklinguppfödning, se våra bilder och skriv gärna en hälsning till oss i vår gästbok. Här på gården föds kycklingarna upp i generösa utrymmen med rejäl golvyta att gå och sprätta på. När det blir dax för slakt, transporteras kycklingarna endast över gårdsplanen till vårt nybyggda slakteri, därmed blir stressen minimal för djuren. Genom att våra kycklingar har större ytor att röra sig på och slaktas senare än de traditionellt uppfödda, får vi gladare och friskare kycklingar, som i sin tur ger ett mycket välsmakande kött.

Produkter

Kyckling, Bröstfilé, Lårfilé, Vingar, Vingar, Hel kyckling, Halv kyckling, Kycklinglever, Rökta bröstfiléer, Rökt klubba, Lammskinn.

Kontakt

Postadress: Nordanåsbo 9 81694 Ockelbo
Telefon: 070 646 73 85, 070-646 73 82
E-post: ockelbokyckling@gavlenet.se
Hemsida: http://www.ockelbokyckling.se/
Öppettider: 9.00-17.00 - de dagar det finns något att sälja

Vägbeskrivning

Vi finns 6 km mot Åmot från korsningen 272:an/Hamrångevägen/Åmotsvägen

Se kartaLänk: Ockelbo Kyckling


   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar