Start > Gårdsbutiker > Detaljer om Resta Gård

Resta Gård - detaljsida

Resta Gård

På Resta gård lever djuren ett naturligt liv året runt, långt ifrån storskalig konventionell köttproduktion. Vår gård drivs helt ekologiskt och fårproduktionen och spannmålsodlingen är dessutom KRAV-certifierad. Djuren vistats ute, ungarna får vara med sina mammor tills de inte vill dia längre och de får fri tillgång till mat som de mår bra av. Vi vill gärna dela med oss av glädjen att få se på lyckliga djur som får leva ett naturligt liv. Därför har vi nu öppnat gården för alla. Kom till vårt café med espressobar och gårdsbutik och få en karta och gå runt på gården och titta på alla djuren. Är det rätt väder så håller vi en öppen eld så att man kan grilla korv. Vi har alltid något hembakat i kaféet i gårdsbutiken, varmhållen av en kamin på vintern. Det är litet och trångt men mysigt. På sommarhalvåret sitter man bäst ute. Vi säljer vårt kött direkt till våra besökare. Vi har också naturlig mjölk på glasflaska till försäljning och lite av varje som vi själva gillar. På sommaren har vi också våra ekologiska grönsaker. Vi har lamm, grisar, fjällnärakor, hästar, getter, kaniner, katter, en vallhund och höns. Vi bygger två hotellrum för de som vill komma och bo hos oss.

Produkter

Griskött, lammkött, mjölk, marmelader, grönsaker, ägg

Kontakt

Postadress: Nysätra Resta Gård 749 63 Örsundsbro
Telefon: 0171 466280, 072 22 11 301
E-post: info@restagard.se
Hemsida: restagard.se
Öppettider: ALLA lördagar och söndagar 11-16

Vägbeskrivning

Ligger 7 km nordväst om Örsundsbro, mellan Uppsala och Enköping. Det tar 1 h från Stureplan, 25 min från Uppsala, 20 min från Enköping, 40 min från Arlanda.

Se kartaLänk: Resta Gård


   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar